♥Translate Button

marți, 7 februarie 2012

ღ♥Valentine's Day♥ღ

Legenda Sfantului Valentin


     Odată era un împărat roman al cărui nume era Claudiu al II-lea. El era un luptător îndârjit și a avut multe războaie. El a vrut o armată puternică dar majoritatea bărbaților romani nu doreau să meargă în luptă. Împăratul s-a gândit că, in locul luptei, bărbații preferau să stea acasă cu soțiile și copiii lor. In consecinta, Claudiu a decis ca niciunul dintre soldații din Roma să nu se mai poată căsători. Împăratul s-a gândit că această lege îi va face pe bărbați să meargă la război și să lupte ca niște adevărați soldați.
     Valentin, care era un preot crestin, credea că dreptul oamenilor de a sa căsători era dat de Dumnezeu iar Claudiu nu avea dreptul sa-l interzica. El a căsătorit în secret cupluri, cununiile fiind facute în locuri secrete, pentru a nu putea fi gasit de împărat.
     Intr-un final, Claudiu l-a găsit si l-a arestat. Lui Claudiu i-a plăcut personalitatea lui Valentin, considerand că este un om tânăr și înțelept. L-a încurajat să renunțe la creștinism și să devină un soldat roman. Cand Valentin a refuzat, a fost întemnițat și condamnat la moarte. Până în ziua execuției, el a trimis scrisori de adio către prietenii săi și le-a semnat scriind "Adu-ți aminte de Valentin al tău."
      Valentin a fost executat pe 14 februarie în anul 269. 


Stire: Rochie de Ziua Îndrăgostiţilor creată din 1725 de flori adevărate!

     E genul de rochie spectaculoasă pe care te-ai putea aştepta să o vezi la finalul unei prezentări aparţinând unui designer faimos, dar adevărul este că a fost creată de un...florar. Motivul este unul foarte bun: tânărul Joe Massie de 23 de ani a vrut să le reamintească tuturor că de Ziua Îndrăgostiţilor persoana iubită merită un buchet frumos de flori. 

     Florarului, care a primit toate materialele necesare de la un lanţ de magazine britanic, i-a luat 170 de ore pentru a definitiva rochia, care cântăreşte aproape 12 kilograme. Rochia a fost inspirată de creaţia lui Stephane Rolland de la Săptămâna Modei.  

     Florile folosite pentru rochie au fost 200 de crizanteme, 15 trandafiri din soiul Carmen, 150 de trandafiri din soiul Purple Power, 75 de jerbera şi 300 de garoafe. Chiar şi pantofii sunt acoperiţi cu petale de trandafiri. 

     Creatorul, tânărul florar Joe Massie, spune că "crearea acestei rochii a fost o mare provocare şi o experienţă incredibilă. Am vrut să întruchipez exact felul în care un buchet de Ziua Îndrăgostiţilor ar trebui să fie: clasic, elegant, dar şi sexy".
Poze de Valentine`s Day:
Prajiturele si bomboane delicioase
  
Trandafirasi


Inimoare si ingerasi


ღ♥♡Sa aveti un Valentine's Day fericit!♡♥ღ
(*:Astept pareri si comentarii:*)

0 comments:

Trimiteți un comentariu

♥ Va mai astept ♥ Thank you for visit ♥

♥ My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!