♥Translate Button

vineri, 13 ianuarie 2012

Tendinte in coafuri 2012

     Trebuie sa incepem prin a repera tipul de femeie propus pentru sezonul rece de catre stilisti. Principalele trasaturii ale femeii toamna/iarna 2011-2012 are pricipalele trasaturi "curajoasa, chic, increzatoare si activa" care se valorifica prin coafuri cu volum, bucle ravasite si cocuri statement.


     Daca tot am ajuns la capitolul cocuri, o veste mult asteptata este ca anii ’70 si-au pastrat intr-adevar stilul statement pentru un coup de grace de finalul anului, in care vedeta coafurilor este cocul beehive.
     Variatii pe aceeasi tema apar, insa nuantele tin cont de un joc al texturilor (intins vs. ciufulit sau tapat excesiv vs. suvite lasate lejer sa cada, incadrand chipul).


     "Sunrise Flower" este un look inspirat din miscarea flower power. Vorbeste despre femeia care doreste relaxare, este libera si usoara. Iar parul nu face exceptie. Este natural, in forme pure si culori calde. Coafura usoara se intretine si se stilizeaza extrem de facil. 


     "Monday Flower" inseamna coafuri aranjate dar care se bucura de miscare. Culoarea parului capata noi dimensiuni datorita suvitelor in nuante subtile. Styling-ul are volum si stralucire.


      "Evening Glamour" atrage privirile tuturor. Look-ul este unul de cocktail inspirat de eleganta anilor '30. Aduce in prim-plan penele si florile. Coafurile sunt simple insa incarcate cu stil si distinctie.


     "Vibrant Blossom" este imaginea originalitatii si creativitatii. Adepta acestui stil alege nuante sofisticate cu accente aurii si aramii si o tunsoare asimetrica.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

♥ Va mai astept ♥ Thank you for visit ♥

♥ My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!