♥Translate Button

marți, 20 decembrie 2011

Poze din Totul pentru dans
Totul pentru dans (Shake It Up) este un serial de televiziune american, producție originală Disney Channel. Serialul este creat de Chris Thompson, si le are în rolurile principale pe Bella Thorne și Zendaya Coleman. Acțiunea se învârte în jurul a două bune prietene, CeCe Jones (Bella Thorne) și Rocky Blue (Zendaya Coleman), după ce au fost alese să danseze într-un show televizat de dans, "Shake It Up Chicago". Acestea se confruntă cu diferite probleme ale vârstei și creșterea statutului social la școală. Davis Cleveland, Roshon Fegan, Adam Irigoyen și Kenton Duty joacă, de asemenea, în serial.
Conceptul serialului a fost, pentru Disney, de a crea o comedie despre două prietene,Rocky(Rochi) și Cece(Sisi) dar cu un aspect de dans. Totul pentru dans este al treilea serial original Disney Channel care folosește o "emisiune în serial", după The Famous Jett Jackson și Sonny și steluța ei norocoasă.
Serialul a fost reinnoit pentru un al doilea sezon. Un album cu toate melodiile din serial numit Shake It Up: Break It Down a fost lansat pe 12 iulie 2011.

Personaje principale
     Annabella Avery Bella Thorne (n. 8 octombrie 1997, Pembroke Pines, Florida, SUA) este o actriță americană și model. Înălțimea ei este de 1,62 cm. Bella Thorne are trei frați, Remy, Dani, și Kaili Thorne. La frageda vârstă de șase ani, Bella a pozat pentru primul ei pictorial pentru "Parents Magazine." Ea a continuat să fie căutata de reviste naționale și internaționale. Ea a apărut în mai mult de 40 de reclame. Bella a fost purtătorul de cuvânt pentru Texas Instruments timp de 2 ani. Culoarea ochilor: căprui. Culoarea părului: roșcat. Zodia: Balanță. Etnie/rasă: albă. Țara natală: SUA.     Zendaya (născută Zendaya Coleman este o actriță americană.
     "Zendaya", înseama în limba Shona "a dărui mulțumiri", s-a născut pe 1 septembrie 1996, Oakland, California. A crescut făcând parte din " California Shakespeare Theater în Orinda, unde mama ei a lucrat ca manager. Zendaya a ajutat-o pe mama ei la slujbă și în vânzarea de bilete.
     Ea și-a inceput cariera profesională lucrând ca model pentru "Macy's, Mervyns și Old Navy". A apărut de asemenea și ca dansatoare de background în numeroase reclame, printre care și una alături de faimoasa Selena Gomez.
Alți actori

  • R. Brandon Johson– Gary Wilde

  • Anita Barone – Georgia Jones
  • Buddy Handleson – Henry Dillon

1 comments:

Trimiteți un comentariu

♥ Va mai astept ♥ Thank you for visit ♥

♥ My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!