♥Translate Button

vineri, 9 decembrie 2011

Decoratiuni realizate manual

     Cu ocazia venirii sarbatorilor m-am gandit sa realizez cateva ornamente:

1.Bradut
Sablon:

     O coala A4 se indoaie in jumatate. Se deseneaza sablonul pe hartie cu latura (din varf in coltul din partea stanga) de la partea indoita.Se decupeaza iar linia punctata si se indoieste, fiecare parte in interior.Se capseza bazele una peste cealalta + latura desfacuta a bradului. Se deseneaza pe bradut ghirlande si globulete iar in varf se lipeste o floricica/steluta. Procedeul se repeta pe ambele parti. Se poate scrie un mesaj pe una din parti.
 2.Fundita

     Este realizata din folie de aluminiu rasucita.Apoi, folia rasucita subtire va fi indoita astfel incat sa se formeze o funda, iar o codita se va trece peste toate la mijloc. La final, coditele pot fi rasucita in lateral.
3.Globulet

     Este realizat din aluminiu strans sub forma de sfera.Apoi, se infasoara in ata, de orice culoare, dar subtire. Dupa terminarea infasurarii atei,ultimul capat se leaga pe un alt fir de pe glob, iar la intersectia mai multor fire, se da cu aracet sau lipici pentru fixare.Se poate adauga sclipici.La final ,cu un ac, se introduce in fir de ata prin tre celelalte, pentru a putea fi agatat in pom. 4. Saculet

     Se ia o bucata de folie de aluminiu,in mijloc se pune o bucata de vata/o bila/un servetel strans/etc. pentru a sta bombat. Apoi se strang capetele foliei si se leaga cu un fir de ata. Se face o fundita iar o bucla a funditei se lasa mai lunga pentru a putea fi agatat.Varfurile prinse se pot indoi pentru a da senzatia de saculet. 5.Inimioara
Model de inima (optional):
     Se da foliei de aluminiu o forma de inima . In interior se coloreaza cu marcar roz / cu scpilci. De o bucla  a inimii, cu ajutorul unui ac, se prinde un fir de ata pentru a se agata.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

♥ Va mai astept ♥ Thank you for visit ♥

♥ My Banner

Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!